Széchenyi logó

 

 

 

 A Háló & Marco Kft. 1990. augusztus 1-én alakult 50%-os olasz és 50%-os magyar tulajdonhányaddal.

   Külföldi tulajdonosunk a műanyag ablakgyártás terén már meglévő szakmai tudását, műszaki felszereltségét és a nyugat-európai nyílászáró piacon kialakított üzleti kapcsolatait integrálta a Háló & Marco Kft. tevékenységének beindításába.

   Ebből adódóan a cég tevékenységének biztos piacát a kezdeti időszakban a nyugat-európai szerződések biztosították, párhuzamosan a cégünk által felvállalt magyarországi műanyag nyílászárógyártás "kultúrájának" elfogadtatásával, kidomborítva azok előnyös műszaki tulajdonságait és felhasználói előnyeit.

   Az 1994-es év fordulatot hozott a cég működésében: az olaszországi tulajdonos tőkerészének kivásárlásával cégünk 100%-os magyar tulajdonba került.

   A kitűzött feladatok elérését, a közel egy évtizedes eredmények igazolják, a magyarországi nyílászáró piacon is évről évre növekvő piaci részesedést elérő műanyag nyílászárókkal.

   Mindemellett a Háló & Marco Kft. folyamatosan növelte termelését és az ebből származó árbevételét maradéktalanul a műszaki fejlesztésekre fordította.

   Ennek egyik jelentős eredménye, és szakmai elismertségének tanúsítása az 1997. évben a Tóth Árpád Gimnázium homlokzati nyílászárók gyártási, szerelési munkái minőségéért kapott Építőipari mesterdíj.

 

 

A honlapkészítő